Acasă Stirile zilei Bani Mc Donald`s este pe tobogan! Americanii s-au saturat de fast-food si prefera...

Mc Donald`s este pe tobogan! Americanii s-au saturat de fast-food si prefera mancarea sanatoasa!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu peste 70% din populatia Statelor Unite considerata supraponderala, se pare că oamenii incep in cele din urma să se trezească și să facă din viata sănătoasa o prioritate. Deoarece bolile din zilele noastre arata ca indiferent cate medicamente s-ar descoperi intensitatea lor nu este in scădere, în ultimii ani, se pare că tot mai mulți oameni se abtin sa consume mancaruri fast-food, cum ar fi McDonalds.

 

Cu o pozitie pe bursa destul de stabila McDonald`s a scazut ajungand in colaps financiar. Tot mai multe familii boicotează lanțul de fast-food. Aceasta schimbare a provocat chiar CEO-ul de la McDonald`s să demisioneze imediat ce stirea a fost lansata iar declinul a devenit continuu.

Chiar dacă cel mai mare restaurant din lume incearca sa atraga publicul cu noua sa echipa de conducere si cu noi campanii de publicitate, se pare ca a pierdut definitiv controlul asupra publicului american.

 

Poate ca asta se intampla tocmai din cauza ca McDonald`s se bazează pe practicile iresponsabile – cum ar fi sprijinirea fermelor care nu lasa puii – injectati cu hormoni sa respire, sau aprovizionare de slabă calitate, sau folosirea de culturi tratate cu pesticide pentru mâncăruri.

 

Poate pentru că mancarea de la Mc Donald`s contine peste 17 ingrediente diferite, care sunt practic imposibil de pronuntat, și sunt utilizate în producția de lucruri cum ar fi saltele yoga și in general in industria plastica.

Dupa aceasta cotitura este clar că americanii nu i se vor alătura prea curand lui Ronald McDonald pentru masa de prânz prea curând. Chiar Business Insider a scris despre declinul McDonald`s:

McDonalds

„Luni, McDonalds a raportat vanzari globale in scadere cu 2,2% față de luna precedenta. Aceasta cifra a depasit asteptarile analistilor care estimau doar un declin de 1,7%. În SUA, declinul a fost chiar mai mare pentru gigantul fast-food ale carui vanzari au scăzut cu 4,6%.

 

Cifrele dezamăgitoare de la McDonald`s vin in lanț cu alte vesti proaste cum ar fi creșterea concurenței la restaurante, cum ar fi Chipotle. Săptămâna trecută am constatat că, chiar și pe statisticile Federal Reserve privind economia SUA, se vede clar trecerea de la consumul la puncte de vânzare, intre restaurante de tipul Chipotle și lanțuri fast-food, cum ar fi McDonalds.”

 

sursa: trueactivist.com

Aboneaza-te pe YOUTUBE
Articolul precedentCum arata obiectivele din pliantele turistice in realitate! Mai merita sa le vizitezi?
Articolul următorAcopera camera web cand nu o folosesti! Iata ce se poate intampla!