Fostul presedinte al grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon a fost in Romania anul trecut pentru a tine o cuvantare la sediul BNR.

„Romania se descurca mai bine decat SUA in momentul de fata, din punct de vedere economic. Toate guvernele lumii se straduiesc sa se schimbe si sa faca totul mai bine”, a declarat Etienne Davignon.

Grupul Bilderberg, infiintat de magnatii David Rockefeller si familia de bancheri Rotschild, este o organizatie care cuprinde lideri politici occidentali, oameni de afaceri si academicieni.

Etienne Davignon a prezidat conferintele anuale ale grupului, care au loc incepand din 1954, in perioada 1998-2001 si este considerat a fi unul din cei mai influenti oameni din lume.

Clubul de la Roma, o organizatie al carei scop este sa-i aduca la aceeasi masa pe principalii lideri politici ai lumii, s-a infiintat in 1968.

Sursa: business24.ro

1 COMENTARIU

  1. cUM SE DEScurca Romania mai bine ca SUA daca romania este a doua tara dupa siria care MIGREAZA IN LUME DUPA UN TRAI MAI BUN, SI IN ROMANIA SALARIUL ESTE DE ZECE ORI MAI MIC CA IN ue????????????????????????????????????????????????????????????ABURELII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.