Acasă Stirile zilei Stiinta MASONII vor pune mana pe PUTEREA MONDIALA! Care sunt relatiile INTUNECATE dintre...

MASONII vor pune mana pe PUTEREA MONDIALA! Care sunt relatiile INTUNECATE dintre FRANCMASONI si ATLANTIDA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cea mai mare parte a oamenilor obisnuiti cred ca francmasonii sunt de fapt o fratie secreta intunecata care doreste sa domine Pamantul.

Potrivit unor experti in ocultism, Supremul Arhitect al Universului, venerat de masoni, nu este altul decat Lucifer, deghizat in literatura masonica sub denumiri ca Zoroastru, Shiva, Abaddon si alte infatisari ale divinitatii pagane.

Asa-numitele scrieri sacre ale francmasoneriei, ca si ritualurile, initierile si saluturile secrete isi au originea in religiile romane ale misterelor, in ritualurile egiptene si in paganismul babilonian. Adesea, francmasoneria este considerata deosebit de influenta asupra fiecarui aspect al societatii americane, inclusiv asupra monedei nationale, dolarul. Pe aversul bancnotei de un dolar se afla portretul lui George Washington, un mason infocat, care a imbracat sortul masonic si a prezidat inaugurarea Capitoliului Statelor Unite.

Cealalta fata a bancnotei reprezinta, in dreapta, Marele Sigiliu al SUA. In interiorul lui se afla un vultur, cu sageti intr-o gheara si o ramura de maslin in cealalta si in cioc o flamura pe care scrie E Pluribus Unum. In partea opusa, deci in stanga bancnotei, se afla o piramida incompleta cu un ochi plutind intr-un triunghi stralucitor, in locul pietrei unghiulare. Deasupra ochiului sta scris Annuit Coeptis, tradus de obicei prin el ne-a ajutat in actiunea noastra, iar pe un pergament, dedesubt, se gaseste sloganul Novus Ordo Seclorum, o noua ordine a vremurilor.

Cei mai multi savanti sunt de acord ca piramida de pe bancnota este Marea Piramida a lui Keops din Gizeh care, pentru un mason, reprezinta emblema continuitatii mestesugului francmasoneriei, din zorii civilizatiei, in Egipt, pana in zilele noastre. Pentru francmasoni este si o reamintire a faptului ca civilizatia egipteana ar fi fost intemeiata de supravietuitori de pe Atlantida si ca SUA constituie Noua Atlantida, profetita de marele maestru mason Sir Francis Bacon.

Piramida cu ochiul atotvazator il reprezinta pe Marele Arhitect al Universului, care i-a calauzit pe parintii fondatori ai SUA la intemeierea natiunii, care intr-o zi se va dovedi mostenitoarea stravechilor mistere ale Atlantidei si va reda omenirii paradisul terestru existent in epoca de aur a antichitatilor.

Sursa: efemeride.ro