Masinarie de facut bani! De ce ascund medicii leacul pentru cancer?

Doar in America, mai bine de doua milioane de oameni sunt diagnosticati cu cancer in fiecare an si se pare ca unul din trei americani risca sa fie diagnosticat cu cancer, la un moment dat al vietii. In ciuda tehnologiei avansate care a revolutionat omenirea, cancerul ramane inamicul numarul 1, iar tratamentul este in continuare unul deficitar, putini fiind cei care se vindeca gratie medicinei.

Statisticile vorbesc de la sine, in contextul in care:

– In anul 1900, unul din 20 de oameni erau diagnosticati cu cancer
– In anii 40′, unul din 16 oameni erau diagnosticati cu aceasta maladie
– In anii 70′, unul din 10 oamenii…

Click pe aceeasi tema:  Alimentul care conduce la hepatita! Copiii sunt cei mai expusi la aceasta boala!

In ziua de astazi, s-a ajuns ca unul din 3 oameni sa fie diagnosticati cu aceasta boala teribila, de-a lungul vietii lor.

Cu toate acestea, se pare ca nimeni nu gaseste sau nu vrea sa gaseasca un leac pentru aceasta maladie. In final, multi au ajuns la concluzia ca asa zisa lupta impotriva cancerului nu a fost altceva decat o farsa…

Epidemia cancerului este un vis frumos pentru aceia implicati in afacerea medicamentelor, nu putine companii farmaceutice profitand de aceasta boala crunta pentru a-si vinde tratamentele indoielnice. Acest lucru a fost foarte bine expus in filmul- documentar „Cancer: Forbidden Cures”.

Click pe aceeasi tema:  Fara frica de Dumnezeu! Profesori universitari prinsi cand vindeau un fals medicament "miraculos" pentru cancer! Ce avere au obtinut de pe urma sarmanilor!

Citeste in pagina urmatoare despre masinaria de facit bani din CANCER>>>>>

spre