Doar in America, mai bine de doua milioane de oameni sunt diagnosticati cu cancer in fiecare an si se pare ca unul din trei americani risca sa fie diagnosticat cu cancer, la un moment dat al vietii. In ciuda tehnologiei avansate care a revolutionat omenirea, cancerul ramane inamicul numarul 1, iar tratamentul este in continuare unul deficitar, putini fiind cei care se vindeca gratie medicinei.

Statisticile vorbesc de la sine, in contextul in care:

– In anul 1900, unul din 20 de oameni erau diagnosticati cu cancer
– In anii 40′, unul din 16 oameni erau diagnosticati cu aceasta maladie
– In anii 70′, unul din 10 oamenii…

In ziua de astazi, s-a ajuns ca unul din 3 oameni sa fie diagnosticati cu aceasta boala teribila, de-a lungul vietii lor.

Cu toate acestea, se pare ca nimeni nu gaseste sau nu vrea sa gaseasca un leac pentru aceasta maladie. In final, multi au ajuns la concluzia ca asa zisa lupta impotriva cancerului nu a fost altceva decat o farsa…

Epidemia cancerului este un vis frumos pentru aceia implicati in afacerea medicamentelor, nu putine companii farmaceutice profitand de aceasta boala crunta pentru a-si vinde tratamentele indoielnice. Acest lucru a fost foarte bine expus in filmul- documentar „Cancer: Forbidden Cures”.

Citeste in pagina urmatoare despre masinaria de facit bani din CANCER>>>>>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.