Robert Turcescu a facut o marturisire bomba pe blogul sau, unde precizeaza ca ar fi fost locotenent-colonel sub acoperire, demonstrand asta prin cateva state de plata in care apar sumele de bani pe care le-ar fi primit.

„Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor”, precizeaza insemnarea de pe blogul personal al lui Turcescu.

Postarea jurnalistului este intitulata, sugestiv, „Marturisire si spovedanie”.

”Nu sunt niste asa-zise documente. Eu le-am pus astazi pe blogul personal. E o marturisire publica. In ceea ce priveste documentele, sunt dispus, oricand voi fi chemat de judecatori, sa spun adevarul despre ceea ce stiu eu despre aceste lucruri. Nu sunt postate de altcineva. Sunt lucruri pe care mi le asum: eu le-am urcat pe blog, eu am scris lucrurile acelea. Sunt documente reale. Anunt un singur lucru care e foarte important pentru mine: nu am trait o eliberare mai mare, o sarbatoare mai mare, nu am auzit lucruri mai frumoase in sufletul meu decat astazi dupa ce m-am eliberat de povara asta. Mi-am dat seama ca e necinstiti fata de Dumnezeu, de mine, de familia mea, de voi toti, e necinstiit, nu pot sa va mai mint, trebuie sa spun, sa marturisesc, indiferent ce m-ar consta asta. Din momentul in care m-am decis sa public aceste documente. Mi le asum. Astazi sunt impacat, am o stare de fericire, de bucurie. Ams cris acolo ca cer iertare. le cer iertare tuturor celor care aceasta povara a amea ii incurca. Le spun sa ma judece drept, dar daca le-am gresit, le cer iertare. De maine (n.r. luni) nu voi mai face aceasta emisiune. Stiu ca, in contextul actual, pana ce un judecator va spune daca am gresit sau nu, nu am taria sa ma mai infatisez public. Le doresc tuturor sa traiasca un astfel de moment de eliberare, sa traiasca sentimentul acesta, al faptului ca facand asa, asta este calea cea dreapta. Am trecut prin clipe chinuitoare, in momtul acela ma dadeam de ceasul mortii pentru ca nu mai puteam sa vin sa discutam de ofiterul acoperit. Eram in fata voastra un nimeni, un ins care mintea. De asta am decis sa ma eliberez. Fiecare are o cale in a face lucrurile”, a declarat Robert Turcescu, la B1 TV.

5.

MARTURISIRE BOMBA a lui ROBERT TURCESCU Am fost LOCOTENENT-COLONEL SUB ACOPERIRE”!1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.