Acasă Stirile zilei MARTURII SOCANTE ale localnicilor despre avionul Malaysia Airlines doborat in Ucraina: „Au...

MARTURII SOCANTE ale localnicilor despre avionul Malaysia Airlines doborat in Ucraina: „Au inceput sa cada CADAVRE din cer”! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Marturii socante ale localnicilor despre avionul Malaysia Airlines doborat in estul Ucrainei, acestia sustinand ca au gasit cadavre in curti sau chiar s-au trezit cu ele in casa.

„Ceea ce veti vedea o sa va socheze. Am auzit vuietul avionului, apoi o explozie, si au inceput sa cada obiecte din cer. Un nor gros de fum a aparut pe cer, intr-acolo”, spune un localnic, martor la tragedia aviatica.

Locuitorii spun ca resturile din avion s-au imprastiat peste tot. Cadavrele picau din cer. O femeie sustine ca un trup s-a prabusit prin acoperis in patul ei. Altii au crezut ca sunt bombardati.

„Au inceput sa cada cadavre din cer. Eu am casa acolo. Se roteau in aer si veneau spre mine. Credeam ca sunt bombe”, isi aminteste o femeie.

Minerii de la o exploatare din zona au venit la locul tragediei, spun ei, pentru a ajuta la recuperarea cadavrelor si a probelor.

„Dupa ceea ce s-a intamplat, ne-am gandit sa venim sa dam o mana de ajutor, sa cautam si sa recuperam cadavrele. Probabil cabina s-a depresurizat in aer si a explodat. Unele trupuri sunt goale, hainele le-au fost rupte de suflul exploziei. Am gasit si cadavre si haine pana acum, dar si oameni prinsi inca in scaunele lor”, spune un barbat.

Sunt si voci care afirma ca minerii sunt controlati de insurgentii prorusi si au fost trimisi sa distruga dovezi care i-ar putea incrimina.

In ancheta propriu-zisa, elementele cunoscute sunt, inca, prea putine. Ipoteza principala este ca avionul civil a fost doborat de o racheta. „Cine a lansat-o?” este intrebarea la care se asteapta inca un raspuns. Ucraina si Rusia se invinovatesc reciproc, iar intreaga comunitate internationala, desi prudenta, arata cu degetul spre Moscova.

Sursa: realitatea.net