Acasă Multimedia Marturii EMOTIONALE ale ROMANILOR care s-au intalnit cu IISUS in LUMEA DE...

Marturii EMOTIONALE ale ROMANILOR care s-au intalnit cu IISUS in LUMEA DE DINCOLO! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Recent o veste avea sa socheze opinia publica. Intr-o localitate din Romania, un om a inviat din morti dupa sapte zile. In Romania, experientele de moarte clinica sunt cunoscute, dar cand devin acestea mai emotionante decat atunci cand sunt povestite de cei care au trecut prin acestea.

Povestea lui Ilie Dobre a facut senzatie in Romania, in 1992. Pe 20 ianuarie, olteanul de 37 de ani murea pe patul de acasa, dupa o ciroza hepatica si mai multe saptamani petrecute prin spitale. Dupa sapte zile, pe 27 ianuarie, cand rudele se pregateau sa il inmormanteze crestineste, barbatul s-a trezit brusc si a cerut apa.

Nimeni nu si-a putut explica fenomenul si cum Ilie Dobre s-a sculat din morti. Cu totii au luat-o drept o intamplare stranie, poate o minune pe care le este greu inca sa o desluseasca. Astazi Ilie Dobre iti duce traiul in Filiasi, fara sa fie convins pe deplin de ce i s-a intamplat lui asta. Stie doar ca atunci cand toti il credeau mort, Iisus l-a intors in lumea celor vii cu o misiune si un dar.

Cazul olteanului nu este singurul de acest gen iar astazi astfel de experiente sunt catalogate drept intoarceri din starea de moarte clinica. Totusi, la granita dintre viata si moarte, oamenii raporteaza trairi extraordinare, viziuni despre viata de apoi si, in timp ce experientele lor socheaza, ratiunea intreaba. Poate constiinta trai in afara corpului?

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos