Marturia terifianta a unui fotograf roman de la atentatele din Paris: Ne-am tarat zeci de metri!

Raw Life and Style

Fotograful roman Cristian Movila a fost martor la unul dintre atacurile pariziene, la cafeneaua de langa clubul Bataclan. la atacul sangeros de la restaurant.

Eram cumva vizavi de aceasta cafenea. Am început sa aud împușcaturi. M-am lasat pe burta, pe langa niște mașini. Eram pe trotuarul de vizavi. Dupa cateva momente m-am uitat printre mașini și am vazut cum doi barbati în cafenea trageau unde nimereau. Am auzit apoi sirenele politiei. M-am îndepartat pe locul acela, am mers pe burta, ne-am tarat mai multi. Era o situatie de neimaginat. Ne-am tarat așa zeci de metri. Sunetul sirenelor se auzea tot mai tare. Atunci, cei doi au ieșit din cafenea și au început sa alerge. Au intrat pe o alee, straduta, unde era intrarea salii de concert.

Apoi au venit fortele speciale și au început sa traga dupa ei. Era exact ca în razboi. Eu știu sunetul armelor, am fost fotograf de razboi, dar e incredibil sa auzi sunet de razboi în Paris, a povestit fotograful roman pentru RFI.

Ai vazut ce s-a întamplat şi la Bataclan?

Click pe aceeasi tema:  Cercetatorii au descoperit “ceasul biologic” din ADN, care masoara varsta fiecarui organ uman!

Da. Eram în zona şi i-am vazut cum îi scot. La un moment dat, am vazut 20-30 de oameni ieşind de pe o alee. Unii şchiopatau, ţipau, erau plini de sange. Era haos total, o chestie de neimaginat în Paris. Apoi au ajuns ambulanţele şi au început sa ii scoata, tot aşa, pe targi pline de sange. Doctorii pareau şi ei destul de speriaţi. Eu eram la doar cativa metri. Am facut cateva imagini cu telefonul. Dar e incredibil, am vazut oameni total ciuruiţi in Paris.

Click pe aceeasi tema:  Metoda care iti salveaza copilul daca s-a inecat cu ceva! Video

Citeste mai mult AICI

spre