Acasă World Marturia stranie a unei vrajitoare care a fost in iad! „Abba este...

Marturia stranie a unei vrajitoare care a fost in iad! „Abba este aproape”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un grup de turisti a gasit o batrana plina de sange printre ruinele unei case, in mijlocul unui camp din Irlanda. Tinerii povestesc ca femeia statea pe podea in genunchi, printre ramasitele tavanului cazut care ii acopereau rochia neagra, era plina de sange, ii lipseau unghiile, iar pe mana stanga avea doua inele de aur.

Privirea batranei parea pierduta si nu a raspuns la intrebarile lor de parca nici nu i-a auzit. Tinerii au luat femeia si au dus-o la cel mai apropiat spital. Pe drum, turistii spun ca batrana nu a incetat sa rosteasca niste cuvinte intr-o limba necunoscuta. Reagan, unul dintre turisti a apreciat ca dupa felul in care femeia vorbea parea ca spune o rugaciune sau un blestem.

Medicii care au consultat batrana au observat ca pe langa dezorientarea si simptomele de dementa senila care erau evidente, femeia avea ochii anormal de infundati in orbite, mucoasa orala foarte uscata, tahicardie, insuficienta renala si pielea extrem de scorojita.

Pe patul de spital batrana privea foarte atent o cruce atarnata pe perete si a spus in latina ”Isus din Nazaret, regele iudeilor”, dupa care a cazut intr-un somn adanc de trei zile.

Imediat ce femeia s-a trezit, medicii au ramas surprinsi de claritatea cu care acesta vorbea, a multumit tuturor ca i-a salvat viata si a intrebat de turistii care au gasit-o printre ruine. intre timp autoritatile au inceput o ancheta. Femeia le-a spus politistilor ca se numeste Parlatrochka Karkovena si locuieste in apropierea locului unde a fost gasita.

Cu toate acestea, batrana marturiseste ca practica magia neagra si s-a nascut in anul 1217 intr-un stat slav. Doi copii i-au fost ucisi de niste razboinici mongolezi din timpul domniei lui Genghis Khan (unul dintre cei mai mari cuceritori din toate timpurile din Asia care a domnit Imperiul Mongol intre anii 1206-1227) de asemeni, i-au luat averea si i-au ars casa, moment in care tanara mama a decis sa faca o vraja pentru a blestema destinul asasinilor.

Pentru succesul vrajei, Karkovena sustine ca si-a vandut sufletul diavolului si de atunci a devenit una din amantele lui si nu a mai lasat-o sa moara. Batrana povesteste ca Satan chinuie femei din toata lumea astfel, ca are puterea de transforma totul dupa bunul plac, mai ales femeile batrane in fapturi frumoase si deseori femeile care isi vand sufletul sunt folosite in scopuri carnale in mijlocul iadului.

Karkovena a povestit ca atunci cand diavolul se plictiseste de o femeie, ii reda acesteia sufletul si o trimite inapoi pe pamant unde continua sa o chinuie pana la moarte. Dupa ce Karkovena a spus ca fuge de Satan de 50 de ani, le-a cerut medicilor sa ii aduca un pahar de apa cu putin marar tocat si un preot.

Potrivit culturii tracice, mararul reprezinta iarba renasterii, a tineretii perpetue si a infloririi. In timp ce batrana bea paharul de apa, a marturisit preotului ca nimeni nu trebuie sa se teama de diavol, pentru ca ”Abba este aproape”(Abba inseamna ”tata” in limba aramaica). Dupa spovedire, Parlatrochka Karkovena a murit din cauze naturale, desi conditia sa medicala nu indica acest lucru.

Sursa: Cyd