Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a fost, în perioada 4-6 mai, gazda Olimpiadei Naționale a Studenților Economiști, secțiunea Administrarea Afacerilor, organizată de Facultatea de Științe Economice a ULBS și Asociația Facultăților de Economie din România.

La finalul sesiunii de prezentare a lucrărilor, comisiile de jurizare, din care au făcut parte cadre didactice de la universități de înalt prestigiu din țară, au acordat Marele Premiu “Dionisie Pop Marțian”, Premiul Special “Ștefan Mârza”, Premiul Special “SSMAR” Craiova și premii cu destinație pentru creativitate și originalitate.

La Olimpiada Națională a Studenților Economiști de la Sibiu s-au înscris 51 de lucrări și au participat studenți de la 18 universități.

Marele Premiu “Dionisie Pop Marțian” a fost câștigat de studentele Cristina Bărbulescu și Ioana Călin de la Facultatea de Științe Economice a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Tototdată, Alexandru Govoreanu, Cristina Tărâță și Andreea Trâmbițaș, studenți în cadrul Facultății de Științe Economice a ULBS, au obținut de asemenea distincții importante în cadrul acestei manifestări științifice.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Da..din pacate atroefsma de la Alba nu am regasit`o niciodata in Cluj ma bucur doar k am putut fii si eu acolo..mi`a fost tare dor de ei si nu pot sa exprim in cuvinte ceea ce am simtit la concertul acesta.Cluj a devenit un oras mort..serios..nu se mai intampla nimik..in afara de cocalarii pe care ii gasim la toate colturile vorbind despre noptile pierdute in Obsession..nimik..si ink nu stiu ce am putea face pt a schimba situatia..imi e dor si de un concert aici..imi e dor sa vad lumea care se bucura de acel concert..sa ii vad pe baieti fericiti si la Cluj, cum a spus Cristina..cu dorinta de a reveni..dar se pare k prea curand nu o sa se intample asa ceva..si o spun cu parere de rau anyway..eu va iubesc mult..si la Cluj si in alte orase .Daca as putea as merge pana in celalalt capat al lumii k sa va vad!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.