Acasă Stirile zilei Marele premiu de la Olimpiada Națională a Studenților Economiști revine studenților din...

Marele premiu de la Olimpiada Națională a Studenților Economiști revine studenților din Sibiu

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a fost, în perioada 4-6 mai, gazda Olimpiadei Naționale a Studenților Economiști, secțiunea Administrarea Afacerilor, organizată de Facultatea de Științe Economice a ULBS și Asociația Facultăților de Economie din România.

La finalul sesiunii de prezentare a lucrărilor, comisiile de jurizare, din care au făcut parte cadre didactice de la universități de înalt prestigiu din țară, au acordat Marele Premiu “Dionisie Pop Marțian”, Premiul Special “Ștefan Mârza”, Premiul Special “SSMAR” Craiova și premii cu destinație pentru creativitate și originalitate.

La Olimpiada Națională a Studenților Economiști de la Sibiu s-au înscris 51 de lucrări și au participat studenți de la 18 universități.

Marele Premiu “Dionisie Pop Marțian” a fost câștigat de studentele Cristina Bărbulescu și Ioana Călin de la Facultatea de Științe Economice a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Tototdată, Alexandru Govoreanu, Cristina Tărâță și Andreea Trâmbițaș, studenți în cadrul Facultății de Științe Economice a ULBS, au obținut de asemenea distincții importante în cadrul acestei manifestări științifice.