Acasă Stirile zilei Social MANGALIA si celelalte statiuni din sudul Litoralului au fost maturate de o...

MANGALIA si celelalte statiuni din sudul Litoralului au fost maturate de o FURTUNA VIOLENTA! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Mangalia si statiunile Saturn, Jupiter, Venus, Olimp, Neptun si Cap Aurora au fost lovite de o furtuna violenta care a maturat tot ce a prins in cale.

Mai multi copaci s-au rupt din radacini, iar unii s-au prabusit peste masinile parcate.

In unele cartiere strazile au fost inundate, iar gospodariile oamenilor distruse de vantul puternic. Plaja din oras s-a transformat intr-un lac. Dispeceratul Inspectoratului judetean pentru Situatii de Urgenta a anutat ca in ultimele ore a tinut in permanenta legatura cu dispeceratul ARSVOM care a intervenit cu o salupa pentru recuperarea unei ambarcatiunii ce se afla in deriva la o distanta de 3,5 mile marine Sud-Est de intrarea in portul Mangalia. La ora 20:45 ambarcatiunea cu sapte persoane de la bord, a acostat in siguranta in portul turistic Mangalia.

Daca in Mamaia si Constanta conditiile meteo nu au creat probleme foarte mari, in Olimp grindina, de dimensiuni mari, a cazut peste masini.

Astfel, Sectia de Pompieri Mangalia si Statia de Pompieri Tuzla au intervenit pentru degajarea zonelor unde au cazut copaci, atat pe strazi, cat si pe autoturisme stationate in municipiul Mangalia si statiunile Saturn, Jupiter, Venus, Olimp, Neptun si Cap Aurora.

Au fost gestionate, de catre dispeceratul inspectoratului, un numar de 126 de apeluri, primite prin sistemul unic de urgenta 112, in intervalul orar 18:19 – 21:57, concretizate in 64 de cazuri.

Sursa: reporterntv.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos