Mai multi studenti din Japonia au creat o haina care ofera imbratisari si soapte de iubire, prin intermediul unor inregistrari vocale, potrivit mediafax.ro.

Haina, despre care se spune ca a fost creata pentru barbatii celibatari, are un cordon special care ofera purtatorului senzatia ca este imbratisat pe la spate, informeaza dailymail.co.uk.

Castile atasate acestui model vestimentar inedit difuzeaza mesaje vocale concepute sub forma unor cuvinte de iubire de la o posibila iubita. Dovedind ca au umor, studentii niponi au decis ca una dintre frazele preinregistrate sa fie aceasta:

„Iubitule, imi pare rau ca am intarziat”.

Acest model de haina se numeste „Riajyuu Coat” („Haina Riajyuu”), iar traducerea aproximativa a acestui termen se refera la o persoana care este multumita cu viata ei reala, in afara universului online.

Maito Omari, creatorul acestei haine, a spus:

„Daca as avea o iubita, cred ca ar fi o situatie placuta pentru mine daca ea m-ar imbratisa pe neasteptate atunci cand o astept in statia de autobuz”.

Hikaru Shinbayashi, inginerul care a creat hardware-ul acestui proiect, a spus:

„Conceptul acestui dispozitiv este acesta: fiecare poate sa aiba senzatia ca are o iubita”.

Haina a fost creata de studentii de la Universitatea Tsukuba din Japonia, insa nu este deocamdata disponibila in magazine.

In alta parte a Japoniei, studentii de la Universitatea de Electrocomunicatii din Tokyo au creat un set robotizat de fese, foarte realist conceput, care simuleaza reactia muschilor atunci cand acestia sunt plesniti cu palma.

Studentii de la aceeasi universitate lucreaza in prezent la un „simulator pentru sarut”, care insa nu a fost deocamdata finalizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.