Mai multe fragmente ale avionului AirAsia disparut au fost descoperite in Marea Java, a declarat pentru AFP directorul general al aviatiei civile indoneziene. Un cadavru a fost descoperit in Marea Java, in zona in care au loc cautari pentru gasirea avionului AirAsia disparut duminica.

„La ora 13.25 (08.25 ora Romaniei), am vazut un obiect plutitor care semana cu cadavrul unui pasager” al aeronavei care a disparut duminica la scurt timp dupa decolare, a declarat directorul agentiei nationale indoneziene de cautare si salvare, Bambang Soelistyo, in timp ce televiziunea difuza imagini cu cadavrul ce plutea pe apa.

Cu putin timp inainte, directorul general al aviatiei civile indoneziene afirma ca fragmentele depistate marti in Marea Java sunt cele ale „avionului AirAsia”.

„Pentru moment, se poate confirma ca este avionul AirAsia, iar ministrul Transporturilor va pleca in scurt timp catre Pangkalan Bun”, in zona cautarilor, unde au fost descoperite fragmentele respective, a precizat Djoko Murjatmodjo.

„Pe baza observatiilor efectuate de echipele de cautare si salvare, au fost gasite obiecte importante precum o usa pentru pasageri si o usa de cala. Acestea au fost gasite in mare, la 100 de mile (160 de kilometri) sud-vest de Pangkalan Bun”, oras din centrul regiunii Kalimantan, pe insula Borneo, a precizat el.

Fragmente ce seamana cu usa unui avion si un tobogan pentru evacuarea de urgenta au fost depistate marti in Marea Java din Indonezia, in zona de cautare a avionului AirAsia, disparut cu 162 de persoane la bord, au anuntat anterior fortele aeriene indoneziene.

Vezi VIDEO pe pagina urmatoare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.