Acasă Stirile zilei Bani Maguay a lansat o nouă linie de servere

Maguay a lansat o nouă linie de servere

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Maguay, companie ce activează pe piaţa din România ca producător de sisteme de calcul, integrator de sistem şi dezvoltator software, a lansat, astăzi, noua linie de servere, bazate pe cele mai noi tehnologii Intel Server.

“Noile eXpertServer Maguay, bazate pe procesoarele Intel Xeon seria E5 reprezintă soluţia optimă pentru creşterea cu până la 80% a performanţei şi îmbunătăţirea cu până la 50% a eficienţei energetice, comparativ cu generaţia anterioară de servere! “, a declarat Eduard Pughin, Director Operaţiuni Maguay

Noile eXpertServer asigură convergenţa a patru dintre ţintele dorite de orice companie pentru echipamentele IT: preţ de achiziţie şi costuri de operare mici, consum redus de energie şi performanţă ridicată. În plus, Maguay a dezvoltat o platformă completă de servicii, produse hardware şi software care vin să completeze oferta pentru soluţii complexe de infrastructură IT, comunicare şi colaborare, securitate, stocare şi back-up date.

“Noi considerăm că serverul, fizic sau virtual, oferit în cloud sau la sediul beneficiarului, este o componentă vitală a infrastructurii IT. Echipamentele Maguay de tip server se adresează utilizatorilor care au nevoie de soluţii complexe, de înaltă disponibilitate şi la un raport corect preţ/performanţă,” a mai spus Pughin.

Maguay a realizat în 2011 o cifră de afaceri de 14 milioane euro.