Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anuntat ca printre victimele exploziilor care au avut loc la maratonul de la Boston nu au fost identificati cetateni romani.

„Consulatul General al Romaniei la New York se afla in legatura permanenta cu autoritatile locale. Departamentul de Stat SUA a constituit o celula de criza la care misiunile diplomatice pot solicita informatii cu privire la proprii cetateni”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa transmis de MAE, marti dimineata, legat de exploziile produse la maratonul de la Boston.

Ministerul roman de Externe mai precizeaza ca din informatiile obtinute pana in prezent de catre Consulatul General al Romaniei la New York reiese ca printre victimele tragicului eveniment nu au fost identificati cetateni romani.

Trei persoane au fost ucise si alte 144 au fost ranite, luni, in doua explozii violente care au avut loc la maratonul din Boston (nord-estul Statelor Unite), carnagiul producandu-se in plin centru al orasului.

Cele doua explozii s-au produs „simultan”, in apropierea liniei de sosire, la aproximativ 50-100 de metri distanta, potrivit sefului politiei din Boston Ed Davis.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.