Madonna urmeaza sa fie chemata in fata instantei de judecata sub acuzatia de plagiat, pentru ca a folosit, fara sa plateasca drepturi de autor, un fragment melodic dintr-o alta piesa in celebrul sau hit „Vogue”, conform TMZ.com.

Conducerea studiourilor muzicale VMG Salsoul au acuzat-o pe regina pop ca a folosit un fragment melodic instrumental din piesa de dans „Chicago Bus Stop (Ooh, I Love It)” a formatiei Salsoul Orchestra.

In procesul deschis la Los Angeles este reamintit faptul ca Madonna a incasat sume uriase de bani cu piesa „Vogue”, de la lansarea sa in 1990.

Fragmentul muzical plagiat a fost identificat cu ajutorul unei tehnologii muzicale moderne care este conceputa sa identifice anumite sunete.

Suma solicitata de studiourile VMG Salsoul nu a fost specificata.

1 COMENTARIU

  1. ore = 840 minute3600 poaserne impartit la 5 cabine de vot = 720 poaserne per cabina840 impartit 720 = 1 minut si 10 secunde deci era un vot la un minut si ceva, daca te obosesti sa calculeazi corect, ceea ce e perfect fezabil, dovada ca nici unul dintre reprezentantii partidelor de acolo nu a facut contestatie Cat despre Oprea nimanui nu cred ca-i place, dar fara el nu se putea face guvern din moment ce PNL-ul nu-si doreste coalitie cu PDLIn schimb argumentul votului din campurile de operatiuni, mi se pare unul valabil este interesant de aflat de ce au votat asa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.