Acasă Life Monden Madonna cere sterilizarea cabinei dupa fiecare concert

Madonna cere sterilizarea cabinei dupa fiecare concert

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Madonna cere ca, dupa fiecare show pe care il sustine, cabina sa sa fie sterilizata, de teama ca fanii ar putea sa fure mostre din ADN-ul sau.

Tabloidul britanic The Mirror scrie ca artista a angajat o „echipa de sterilizare”, astfel incat nici o mostra din ADN-ul ei – din par, piele sau saliva – sa nu ramana in cabina pe care o foloseste la fiecare concert din cadrul turneului sau mondial „MDNA Tour”.

De asemenea, se pare ca numai persoanele foarte apropiate ei sunt lasate sa stea in culise, artista temandu-se si de eventuale camere video ascunse, care ar putea sa-i surprinda miscarile.

Informatiile ar fi fost facute publice de organizatorul unui concert al Madonnei in Portugalia.

In turneul ei mondial „MDNA Tour” – cel de-al noualea din cariera, Madonna, in varsta de 53 de ani, are programate 80 de concerte in peste 30 de tari din Orientul Apropiat, Europa si de pe continentul american. Acest turneu se va incheia in prima parte a anului 2013 in Australia, unde Madonna nu a mai cantat in ultimii 20 de ani.

Turneul, primul dupa „Sticky and Sweet” din 2008/2009, promoveaza cel mai recent album de studio al cantaretei, „MDNA”, al 12-lea din cariera, ce a fost lansat in luna martie.

Descrisa de numeroase ori drept „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numita si „Queen of Pop (Regina Pop-ului)”, Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului „Sticky and Sweet”.