Lui Tudor Chirila ii vine sa vomite cand ii vede pe Iohannis si pe Ponta zambind impreuna – Cap Limpede

Lui Tudor Chirila ii vine sa vomite cand ii vede pe Iohannis si pe Ponta zambind impreuna

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat impreuna la manifestarile de la Iasi prilejuite de Mica Unire. Cei doi au stat chiar unul langa altul, prilej de critici la adresa presedintelui din partea simpatizantilor.
Foarte virulent este Tudor Chirila! Artistul a iesit in noaptea de 16 noiembrie pe strazi pentru a se bucura de victoria lui Klaus Iohannis. Acum, Chirila spune ca ii vine sa vomite ce a ajuns presedintele sa faca alaturi de adversarul sau la prezidentiale.
”Imi provoaca o stare de greata imaginile cu presedintele Iohannis si Ponta zambind impreuna la sarbatoarea Micii Uniri.Trebuie sa fii dintr-un aluat cu totul special (n-as vrea nici macar sa-l miros) ca sa poti lasa cu atata usurinta in spate mizerabila campanie din noiembrie. Ca si cum Ponta n-ar fi improscat cu noroi, ca si cum Iohannis n-ar fi fost murdarit. Cine a zis ca e usor sa fii politician? E nevoie de obraz gros de tot. Imi ramane speranta din ce in ce mai palida ca Iohannis isi va va respecta promisiunile facute electoratului.
Stiu, sunt idealist. Ma duc sa-mi caut un antivomitiv.”, e mesajul lui Chirila.
Sursa: Stiripesurse

Loading...
Lui Tudor Chirila ii vine sa vomite cand ii vede pe Iohannis si pe Ponta zambind impreuna was last modified: ianuarie 28th, 2015 by Zeno Ferenc

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close