Acasă Politic Ludovic Orban o desfiinteaza pe Alina Gorghiu, dupa initiativa de a trimite...

Ludovic Orban o desfiinteaza pe Alina Gorghiu, dupa initiativa de a trimite puscariasii acasa: „S-a autodescalificat, nici nu mai are nevoie de vreo sanctiune”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele PNL Ludovic Orban a spus despre Alina Gorghiu ca „s-a autodescalificat” dupa ce aceasta a initiat un proiect de lege privind executarea la domiciliu a pedepsei cu inchisoare. Liderul liberal a precizat ca deputatii PNL vor vota impotriva proiectului, pe care il catalogheaza drept „o aberatie”.

„Este o aberatie. E un proiect de lege care a fost initiat de un senator al nostru fara a avea acordul grupului parlamentar din Senat, dar mai ales fara a avea acordul conducerii PNL. PNL nu sustine acest proiect de lege, Guvernul pe care il conduc este categoric impotriva acestui proiect de lege.

Am dat mandat in camera decizionala, Camera Deputatilor, catre grupul parlamentar al PNL din Camera Deputatilor sa voteze impotriva acestui proiect care este contrar liniei politice a PNL de alegerea mea ca presedinte al PNL si, de asemenea, in cazul in care va trece de Camera Deputatilor, pentru ca am vazut ca la Senat au votat intr-o veselie aproape toti senatorii, il vom ataca la CCR.

Acest proiect este neavenit, este un proiect care nu are nimic de-a face cu politica penala a statului roman in viziunea Guvernului pe care il conduc, este un proiect care pare sa ofere solutii unor oameni certati cu legea si nicidecum sa ofere o solutie pentru problemele existente la ora actuala in Romania”, a declarat premierul, citat de Agerpres.

Intrebat daca senatorul Alina Gorghiu ar putea fi sanctionat, presedintele liberalilor a precizat ca aceasta „s-a autodescalificat, nici nu mai are nevoie de vreo sanctiune. Beneficiaza din plin de sanctiunea cetatenilor”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos