Acasă Stirile zilei Tech LOVITURA DURA pe care o aplica FACEBOOK tuturor BANCHERILOR!

LOVITURA DURA pe care o aplica FACEBOOK tuturor BANCHERILOR!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Facebook va da o lovitura dura tuturor bancherilor, reteaua de socializare lucreaza deja la dezvoltarea unui serviciu simplu de transfer de bani prin „Facebook”.

TechCrunch afirma ca noua facilitate a retelei de socializare a fost descoperita de un student de la Stanford, Andrew Aude, care a folosit programul Cycript, utilizat de dezvoltatorii de aplicatii.

Prin noua facilitate, Mark Zuckerberg va incerca o lovitura ambitioasa in piata serviciilor financiare. Asta in conditiile in care Facebook are 1,3 miliarde de utilizatori, iar numarul acestora creste puternic de la o luna la alta.

Ca sa intelegeti dimensiunea afacerii, ganditi-va la comisionul pe care Facebook l-ar incasa daca utilizatorii vor folosi Facebook pentru a trimite si primi bani si vor renunta la PayPal sau MoneyGram etc.

Nu este exclus ca aplicatia sa poata fi folosita si pentru achizitia de diverse obiecte si servicii de pe internet, sugerate bineinteles prin publicitatea de pe Facebook.

Facebook lucreaza deja cu o solutie de plati online folosita in principal de utilizatorii care vor sa isi promoveze afacerile pe internet.

Daca se va implementa la scara larga, cu siguranta va fi unul dintre cele mai mari sisteme de plati online din lume.

Facebook nu a dorit sa comenteze informatiile aparute in presa.

Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat recent ca numarul utilizatorilor serviciului Facebook si a serviciului de mesagerie WhatsApp va atinge 3 miliarde de persoane in viitorul apropiat, mentionand ca Facebook este pregatita sa cheltuiasca miliarde de dolari pentru ca tot mai multi oameni sa beneficieze de acces la internet.

Sursa: gadgetreport.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos