Acasă Utile Jobs LOCURI DE MUNCA pentru romani in Germania, Belgia, Norvegia si Polonia! Vezi...

LOCURI DE MUNCA pentru romani in Germania, Belgia, Norvegia si Polonia! Vezi salariile oferite!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Locuri de munca pentru cetatenii romani in Germania, Belgia, Norvegia si Polonia, salariile oferite putand ajunge si la 84.000 de euro anual, potrivit mediafax.ro.

In Belgia, este vacant un post de expert senior sofer inteligent si sisteme de trafic, responsabil tehnic in mai multe proiecte de cercetare orientate spre client in industrie, in domeniul vehiculelor ecologice si eficiente energetic (CEEV). Orice candidat trebuie sa aiba expertiza tehnica in sisteme mecatronice de putere (mare) la vehicule si in aplicarea lor si trebuie sa vorbeasca engleza. Salariul oferit variaza intre 45.000 si 60.000 de euro brut pe an. Angajatorul precizeaza ca ofera si un pachet de alte beneficii, contractul urmand sa fie full-time si cu durata permanenta.

Aceeasi companie belgiana angajeaza un expert curatare si eficienta energetica a vehiculelor, pentru acelasi pachet salarial.

In Norvegia, este disponibil un post de inginer structural la o companie internationala de energie, cu o experienta de peste 40 de ani in productia de petrol si gaze naturale pe platoul continental norvegian. Candidatii trebuie sa aiba studii superioare tehnice (licenta/master/doctorat), experienta relevanta de minimum sapte ani, de preferat in proiecte off-shore, cunoastere aprofundata in analiza si proiectarea structurala, cunoasterea reglementarilor si standardelor relevante, abilitati excelente de comunicare scrisa si orala, spirit comercial si perspectiva lantului valoric, etica si integritate personala, interes pentru lucru intr-un mediu international, capacitate de intelegere si de gestionare a riscurilor.

Pentru ocuparea acestui post se mai cer bune cunostinte de limba engleza sau o alta limba scandinava. Salariul oferit este intre 64.000 si 84.000 euro brut pe an, plus bonusuri si asigurari (inclusiv de pensie). Contractul este pe perioada nedeterminata.

In Polonia, sunt disponibile patru posturi de analist AR, responsabil cu prelucrarea in timp util si corecta a activitatilor din departamentul de angajare.

„Se cere experienta in relatii cu clientii (PR), contabilitate sau/si SAP constituie avantaj; mare atentie la detalii si abilitati analitice; abilitatea de a construi si de a gestiona o relatie excelenta cu clientul; dorinta de a calatori in strainatate pentru tranzitie; capacitatea de a lucra cu termen limita si sub presiune”, precizeaza angajatorul.

Candidatii trebuie sa vorbeasca la nivel minim B2 limba engleza, precum si una dintre limbile romana, ungara sau ceha, la acelasi nivel. Salariul oferit variaza intre 3.500-4.800 zloti polonezi brut/luna.

In Germania, sunt vacante 10 posturi de manager restaurant a la carte/personal serviciu banchet, la un hotel cu 588 de camere si apartamente, 25 de sali de conferinte si trei restaurante cu specific international. Se cere calificare si experienta profesionala ca manager de hotel/restaurant a la carte/personal serviciu banchet, flexibilitate si fiabilitate, precum si un aspect ingrijit si bune maniere. De asemenea, candidatii trebuie sa aiba bune cunostinte de limba germana si engleza. Activitatea va incepe la 1 octombrie, pe o perioada de un an cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este de 40 ore pe saptamana, se va lucra si in weekend si de sarbatorile legale, iar salariul nu este specificat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos