Acasă Multimedia Fotogalerie Locul de pe Pamant in care credinciosii cred ca Dumnezeu face miracole:...

Locul de pe Pamant in care credinciosii cred ca Dumnezeu face miracole: “Scara spre Rai” din Katskhi Pillar! FOTO + VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Credinciosii considera aceasta Biserica de la Katskhi Pillar (“SCARA SPRE RAI”) din Georgia, cel mai sfant loc de pe Pamant. Bisericuta se afla pe o stanca la 40 de metri deasupra solului, avand o suprafata de doar 150 metri patrati.

Descoperirile facute chiar la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, certifica faptul ca din cele mai vechi timpuri ascetii au fost atrasi de locuri de acest gen care le ofereau izolare si liniste.

Cercetarile recente au uimit lumea intreaga, dezvaluind faptul ca aici au locuit calugari pana tarziu. Viata monahala a fost restabilita aici incepand din 1995. Prima constructie a unei biserici aici dateaza probabil din secolele V-VI.

Credinciosii care au curajul sa se urce pe stanca pentru a vizita biserica „facatoare de minuni” trebuie sa urce „scara spre Rai”, o cale de acces extrem de periculoasa si rudimentara, care se poate rupe oricand.

6.

Cel mai SFANT loc de pe PAMANT in care Dumnezeu face miracole6

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos