Acasă Politic Liviu Negoita se pregateste de fraudarea alegerilor. Nu lasa observatorii sa verifice...

Liviu Negoita se pregateste de fraudarea alegerilor. Nu lasa observatorii sa verifice urnele

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cea mai incinsa lupta electorala din aceasta campanie electorala a inceput cu fraudarea alegerilor. La Sectorul 3 Liviu Negoita a venit direct cu urnele sigilate si nu lasa observatorii de sectie sa le verifice daca in interior nu se afla voturi. Conform legii, urnele ajung la sectiile de votare desigilate si se vor sigila in dimineata dinaintea alegerilor, la ora 6, in prezenta pazei militare (jandarmii), arata dcnews.ro

“Au venit cu urnele in masini sa le bage in sectiile de votare. Nu vor sa lase observatorii sa le verifice, sunt direct sigilate. In cartierul Industriilor, la sectiile de la 602 pana la 623 peste tot este la fel. Oamenii de la BGS sunt in acest moment acolo si pun presiune asupra oamenilor sa paraseasca zona”, ne-a spus o sursa aflata la fata locului. Pentru protectia sa, sursa a dorit sa ramana in anonimat.

Cartierul Industriilor este unul cu probleme, Liviu Negoita fiind acuzat ca in aceasta zona incearca sa comita frauda electorala. Robert Negoita a cerut date de la Guvern si i s-a spus ca in sectorul 3, cartierul Industriilor, se afla peste 28.000 de flotanti. Pe aceeasi adresa sunt luati in domiciliu si 2000 de persoane.

In ultimele zile au fost mai multe incidente electorale legate de Liviu Negoita. In ultima zi de campanie echipa primarului de la Sectorul 3 a clonat ziarul “Ring”, l-a transformat in ziar electoral si l-a distribuit gratuit oamenilor din sector.