Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca UE si CE nu forteaza Romania sa faca regiuni, el aratand ca, in acelasi timp, exista si adevaruri nespuse, nerostite, despre crearea regiunilor in acest an.

“De ce trebuie in acest an? Nici Comisia Europeana, nici Uniunea Europeana nu ne forteaza sa facem regiuni. Dar, in acelasi timp, sunt niste adevaruri nespuse, nerostite: este sau va fi aproape imposibil ca dupa ce incepe noul exercitiu financiar 2014-2020 sa mai putem schimba actuala structura administrativa pe baza careia noi negociem in acest an acordul de parteneriat si sa spunem in mijlocul urmatoarei perioade de programare ca sistemul administrativ trebuie schimbat, pentru ca atunci trebuie sa incepem un proces serios de reacreditare a tuturor institutiilor si structurilor in mecanismele de absorbtie de fonduri europene” , a spus Dragnea.

El a mai spus ca premierul Victor Ponta si presedintele PNL, Crin Antonescu, i-au propus sa intre in Guvern, in toamna anului trecut, pentru a coordona procesul de regionalizare si descentralizare si l-au asigurat de sprijinul lor.

“Domnul prim-ministru Victor Ponta si domnul presedinte Crin Antonescu asta toamna, intr-o seara, intr-o noapte, undeva in nordul tarii, mi-au propus sa intru in Guvern exact pentru acest proces, pentru a coordona procesul de
Via: Circul Politic  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.