Acasă Stirile zilei Stiinta Lista membrilor ILLUMINATI care conduc LUMEA din umbra! Personaje importante din ROMANIA...

Lista membrilor ILLUMINATI care conduc LUMEA din umbra! Personaje importante din ROMANIA se regasesc pe aceasta lista!

O lista oficiala a membrilor Illuminati nu exista si nu va exista vreodata public, dar sunt destule dovezi care indica faptul ca unii oameni din aceasta lista chiar fac parte din aceasta organizatie care conduce lumea din umbra.

 

Contrar ideii ca Illuminati ar actiona doar in America sau in Occident, exista membri Illuminati in fiecare tara a lumii. De fapt, aceasta organizatie malefica este asemanatoare unei adevarate caracatite.

M-am inspirat in alcatuirea acestei liste de pe site-ul naijagists.com. Acelasi site ne mai avertizeaza sa nu fim pacaliti de infatisarea vedetelor sau politicienilor care, sub blana unor mielusei, pot ascunde adevarati “lupi Illuminati”. De fapt, membrii Illuminati se folosesc  de seductie pentru a atrage oamenii de partea lor. Exista destui de multi nebuni in lumea aceasta care nu numai ca le place de Illuminati, dar chiar ar dori sa se alature acestei organizatii satanice. Pentru ei, am o veste rea: Illuminati nu primeste pe nimeni la cerere. In plus, trebuie sa fii bogat si celebru…altfel, ce nevoie ar avea Illuminati de tine, un om sarac si neinsemnat? Cum pot fi intuiti membrii Illuminati? De obicei, doar din imbracamintele si accesoriile pe care le poarta se pot citi si simbolurile Illuminati. Tineti minte ca vedetele, oamenii bogati sau politicienii prinsi cu simboluri Illuminati nu sunt imitatori, ci o fac intentionat, aratand in subconstient publicului ca ei fac parte dintr-o mare organizatie ce conduce aceasta lume. Cum mai intuim membrii Illuminati? Dupa gesturile publice pe care le fac. A nu se uita ca prima organizatie care a cerut o guvernare mondiala si o singura autoritate internationala a fost Illuminati. De ce? Pentru a controla mult mai usor intreaga lume.

Va prezentam mai jos lista cu personalitatile importante:

Jay Z
Dr DRE
Cypress Hill
Chris Brown
Celine Dion
Halley Berry
Eminem
Britney Spears
Aaliyah
Alicia Keys
David Bowie
Madonna
Paris Hilton
Barack Obama
Aretha Franklin
Bob Marley
Angelina Jolie
Jim Carey
Bob Dylan
David Bowie
Michael Jackson (in ultima perioada s-a intors impotriva Illuminati, asa ca a fost omorat)
Justin Bieber
Kanye West
Marilyn Manson
Lady Gaga
Lil Wayne
2Pac (in ultima perioada s-a intors impotriva Illuminati, asa ca a fost omorat)
Nas
Rihanna
P-Diddy
Whitney Houston (in ultima perioada s-a intors impotriva Illuminati, asa ca a fost omorata)
Rihanna
Kim Kardashian

Citeste lista politicienilor si a bogatilor care fac parte din Illuminati pe PAGINA URMATOARE!