Acasă Politic Lista cu cele mai mari salarii din companiile de stat! Vezi ce...

Lista cu cele mai mari salarii din companiile de stat! Vezi ce salarii nesimtite au sefii de la CFR, Tarom si Posta Romana!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Guvernul a dat publicitatii lista cu cele mai mari salarii din cadrul companiilor de stat, salariul cel mai mare ar fi fost al unui manager de la CN Cai Ferate CFR SA, de 66.600 de lei lunar. Pe locul 2 se afla salariul directorului general de la Posta Romana, companie cu grave probleme financiare, condusa de o persoana ce urma sa fie retribuita cu 64.000 de lei lunar.

Managerii companiilor CFR Infrastructura, Posta Romana, Electrica, Nuclearelectrica, Cuprumin si Tarom ar fi avut cele mai mari indemnizatii lunare, potrivit datelor furnizate miercuri de Guvern, intr-un tabel ce contine salariile propuse de consiliile de administratie pentru anul 2013.

Astfel, directorul CN Cai Ferate CFR SA ar fi fost pltait cu o indemnizatie bruta de 66.600 lei, aproximativ 14.583 de euro, al Postei Romane de 14.280 de euro. Directorul general executiv al Tarom era remunerat cu 10.000 de euro, la egalitate cu al Cuprumin si Nuclearelectrica, iar managerul Electrica cu 11.111 de euro.

Vezi LISTA aici!

Conducerea Monetariei Statului si a Imprimeriei, subordonate Bancii Nationale a Romaniei, are cele mai mici salarii – de 2.500 de euro. Lista continua cu veniturile uriase de la Loteria Romana (4.523 de euro), Imprimeria Romana (8.535 de euro), Transelectrica …read more

Via: Circul Politic