Acasă Stirile zilei Retail Lidl pregateste o premiera pentru piata romaneasca de retail la Mangalia!

Lidl pregateste o premiera pentru piata romaneasca de retail la Mangalia!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lidl va deschide un magazin nou chiar vizavi de unul existent, la Mangalia.

Unitatea este construita de la zero si corespunde intru totul modelului dezvoltat de nemti pe plan local. Ineditul situatiei vine insa din faptul ca noua unitate, la care inca se mai lucreaza, este amplasata vizavi de un alt magazin Lidl, potrivit brandprivat.ro.

lidll mangalia 22Explicatia Lidl

„Primul magazin Lidl din Mangalia nu a fost un magazin standard al companiei noastre. Prin intermediul magazinului nou construit dorim sa oferim clientilor posibilitatea de a veni la cumparaturi intr-un magazin ce respecta amplasarea standard a produselor alimentare si nealimentare. Astfel, vom oferi clientilor o suprafata mai ampla de vanzare, aproximativ 20 de produse de patiserie si panificatie proaspat scoase din cuptor, mai mult spatiu dedicat produselor nealimentare dar si un numar mai mare de locuri de parcare. Noul magazin Lidl va continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producatori, intr-o larga varietate de sortimente”, a declarat Georgiana Tugearu, PR manager Lidl Romania.

Potrivit acesteia, retailerul nu intentioneaza sa inchida vechea unitate.

„Ambele magazine vor veni in intampinarea clientilor cu produse direct de la producatori, intr-o larga varietate de sortimente”, a mai declarat oficialul Lidl Romania.

Aparitia acestui pol va contrabalansa zona comerciala din sudul orasului, detinuta acum de Grupul Rewe si intarita prin recenta deschidere Billa.