Acasă Politic Lia Olguta Vasilescu, imbracata in haine de domnita, la Zilele Mihai Viteazul!...

Lia Olguta Vasilescu, imbracata in haine de domnita, la Zilele Mihai Viteazul! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a defilat, duminica seara, prin centrul municipiului, imbracata in haine de domnita si a dansat impreuna cu un actor costumat in cavaler medieval.

1olguta 3

Zeci de domnite si cavaleri au defilat prin centrul Craiovei si au facut demonstratii de dansuri din secolul al XVI-lea, cu ocazia Zilelor Mihai Viteazul.

Vesminte de domnita a imbracat si primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, care s-a declarat multumita de modul in care s-a desfasurat evenimentul.

“Am avut emotii, dar a iesit totul foarte frumos. Ma bucur ca am facut aceasta parada si speram sa-i introducem si pe craioveni in aceasta atmosfera frumoasa de spectacol. Aceasta este prima editie, a fost un adevarat succes pentru ca seara trecuta la reconstituirea bataliei de la Calugareni au fost aproape zece mii de oameni si acum sunt foarte multi, deci vom continua si in anii urmatori aceasta sarbatoare dedicata lui Mihai Viteazul”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Costume din secolul al XVI-lea au purtat si cei doi viceprimari, Cristina Calangiu si Tudor Florentin, prezenti, de asemenea, la parada.

Piata Prefecturii a fost plina de oameni, dupa estimarile Politiei Locale la parada asistand aproximativ 5.000 de craioveni.

“A

Via: Circul Politic