Acasă World Legendarul muzician David Bowie a murit. Video

Legendarul muzician David Bowie a murit. Video

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Legendarul muzician britanic David Bowie a murit duminica, la varsta de 69 de ani, dupa o lupta de un an si jumatate cu cancerul, au anuntat luni conturile sale de Twitter si Facebook, transmit AFP, Reuters si DPA.

„David Bowie a murit in pace astazi inconjurat de familia sa dupa o lupta curajoasa de 18 luni cu cancerul. In timp ce multi dintre voi ne vor fi alaturi in aceasta pierdere, va rugam sa respectati intimitatea familiei in aceasta perioada de durere”, se spune in mesajul de pe contul de Twitter, citat de Reuters, scrie Agerpres.

Vedete, politicieni si fani s-au grabit sa exprime condoleante online. Prim-ministrul britanic, David Cameron, a scris pe Twitter: „Am crescut ascultand si uitandu-ma la geniul pop David Bowie. (…) O mare pierdere”.

Steve Martin, de la compania de publicitate a lui Bowie, Nasty Little Man, a confirmat ca informatia de pe Facebook este corecta. „Nu este o farsa”, a declarat el pentru Reuters.

Cantaretul isi lansase vinerea trecuta, la 8 ianuarie, in ziua cand a implinit 69 de ani, albumul ‘Blackstar’. Cu o zi inainte prezentase un nou videoclip tulburator de pe acest nou album, ‘Lazarus’, in care Bowie este vazut cu ochii bandajati levitand pe un pat intr-un spital psihiatric.