Omul, ca si lumea, este impartit in trei parti:

1.     Capul (Guvernatorul)- Lumea spirituala, mentala psihoinformativa-anul nasterii.

2.     Tot ce se afla deasupra diafragmei- Lumea energetica, psihica, emotionala-luna nasterii

3.     Tot ce se afla sub diafragma. Lumea materiala, fiziologica-ziua nasterii

Anul este compus din patru cifre, dintre care primele doua raman constante in timp ce celelalte se schimba permanent in cicluri de 100 de ani. De exemplu: 1900-1999.

Predispozitiile generale ale ultimului secol al celui de-al doilea mileniu d.Hr au fost generate de asocierea cifrei cu vibratia 1 cu cea cu vibratie 9.

De aici rezulta o imbinare intre un an (1) care aduce (capacitati deosebite de orientare, atingerea scopului cu ori ce pret, caractere puternice, multa creativitate, independenta, tendinte de dominare, multe inovatii, inventii, ideologii rigide si incapatanate, misoginism, tiranie) cu (9) care aduce la randul sau (intelectualitate si spiritualitate crescuta, romantism, pasiuni, rafinament, farmec si discretie, emotivitate si sensibilitate, idei legate de binele global, argumentatii puternice).

Primul secol al mileniului III, perioada 2000-2099 se afla sub vibratia 2 (predispozitii tandre, sensibile, gingasie, discretie, diplomatie, pace, reconciliere in relatia cu animalele si natura, bun simt individual si civic, dar aduce si cruzime, razbunare, rautate, perfidie, vrajitorie, magie neagra, manipulare, agresiuni. Femeile vor avea tendinta si capacitatea sa manipuleze psihoafectiv).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.