Lectie de viata! Ce a facut zilnic un cersetor pentru un necunoscut depaseste orice imaginatie! Video

Cersetorii si oamenii fara adapost sunt adesea respinsi de semeni, dar uneori se dovedesc a avea o calitate umana mult peste cei care se considera superiori lor.

Un spot publicitar vine sa traga un semnal de alarma asupra modului in care aparentele ne pot afecta capacitatea de a discerne intre bine si rau. In videoclipul de mai jos este prezentata povestea unui barbat fara adapost care, in ciuda faptului ca este tratat cu dispret de proprietarul unui magazin, revine zilnic in locul cu pricina. Motivul pentru care decide sa faca acest lucru este greu de inteles de catre proprietarul dispus sa faca orice din dorinta de a scapa de aceasta prezenta nedorita, noteaza protv.

Click pe aceeasi tema:  Lectie de viata de la celebrul scriitor german, Hermann Hesse! Batranetea este o etapa frumoasa si necesara!

Totul se schimba insa in ziua in care cersetorul nu mai apare in fata magazinului. Curios sa afle ce s-a intamplat, proprietarul cauta raspunsul in imaginile surprinse de camere de supraveghere. Adevarul se dovedeste a fi tulburator. Urmareste mai jos finalul unei povesti care te va lasa fara cuvinte.

 

spre