Cap Limpede

World

Lectie de umanitate! 80 de oameni au format un lant uman pentru a salva o familie de la inec!

Zeci de persoane s-au mobilizat pe o plaja din Florida, dupa ce o familie a fost luata de curenti si se afla in pericol de inec.

Jessica si Derek Simmons se aflau pe plaja din Panama City, sambata dupa amiaza, cand au observat ca foarte multa lume era in picioare si privea in larg. Initial au crezut ca era vorba un rechin, dar la scurt timp au observat masina politiei si s-au gandit ca ceva nu este in regula, noteaza Washington Post.

10 persoane, dintre care sase erau membrii unei familii, au fost luate de un curent foarte puternic si duse in larg, scrie Digi24.

In acel moment nu era niciun salvamar la serviciu, iar politistii au spus ca trebuie sa astepte barca de salvare.

Cei de pe plaja s-au mobilizat si au format un lant uman pentru a-i salva. in jur de 80 de oameni s-au tinut de mana pentru a ajunge la cei care aveau nevoie de ajutor. Ei se aflau la peste 90 de metri distanta de tarm.

Fiecare dintre cei care se aflau in pericol de inec a fost dus cu ajutorul lantului uman la tarm. La aproape o ora dupa ce au fost luati de curent, toti cei cei 10 au fos adusi in siguranta pe uscat, atunci toti cei aflati pe plaja au inceput sa aplaude.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-95350").on("click", function(){ $(".com-click-id-95350").show(); $(".disqus-thread-95350").show(); $(".com-but-95350").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});