Acasă Stirile zilei Lectia de viata de la Mihai Nesu: „Chiar daca accidentul este ceva...

Lectia de viata de la Mihai Nesu: „Chiar daca accidentul este ceva neplacut, viata mea de acum este o bucurie extraordinara!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nimic nu este mai presus decat viata, iar Dumnezeu ne invata pe fiecare dintre noi anumite lectii din care sa invatam, sa ne descoperim scopul cu care ne-a lasat aici. Dovada vie a acestui lucru este fotbalistul Mihai Nesu care la peste sase ani de la accidentul grav suferit in timpul unui antrenament al echipei Utrecht a facut pasi importanti pentru revenirea la o viata normala si se dedica pentru a-i ajuta pe ceilalti care trec prin momente cumplite.

Intr-un interviu difuzat in emisiunea Digi Sport Special, Nesu a descris noua sa viata ca fiind „o bucurie extraordinara” pentru ca poate contribui la binele altora.

„Accidentul pe care l-am avut mi-a adus niste oameni extraordinari in jurul meu, m-a apropiat foarte mult de sora mea. Apoi, am si niste oameni extraordinari, tineri, care au grija de mine si de fundatie. Chiar daca accidentul este ceva neplacut, viata mea de acum este o bucurie extraordinara! Particip la lucrurile deosebite pe care oamenii de la fundatie le fac. Fac terapie cu copiii si ne bucuram impreuna de fiecare progres pe care il fac”, a spus Mihaita Nesu, care a infiintat o fundatie prin care ajuta tinerii cu dizabilitati.

Parintele Arhim. Antim David – Staretul Schitului Magureanu – a vorbit luni seara, la Antena 3, despre pacea sufletului, facand referire la Mihaita Nesu.

„Se transforma viata intr-o bucurie, atunci cand oamenii cauta o bucurie. Viata fara Dumnezeu, chiar si atunci cand esti sanatos fizic devine un adevarat chin. Omul nu poate trai fara Dumnezeu, oricand ar nega lucrul acesta. Este important sa intelegem ca a-l descoperi pe Dumnezeu inseamna a descoperi bucuria”, a spus parintele.

sursa: antena3

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentRezultatele publicate in revista “Oncologie moleculara si celulara” cu privire la uleiul de masline!
Articolul următorDe ce ai nevoie de aprobarea celorlalti? Invata sa traiesti dupa propriul instinct!