Acasă Multimedia Fotogalerie Le mananci zilnic si habar nu ai ce secret urias ascund! Uite...

Le mananci zilnic si habar nu ai ce secret urias ascund! Uite cate alimente sunt modificate genetic

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Tot ce face compania Mosanto este contra productiv pentru noi si profitabil pentru ei. Culturile GMO nu pot hrani pe toata lumea. Mosanto si industria Biotehnology  au facut afirmatii false prin care spun ca alimentele modificate genetic sunt sigure. Oamenii de stiinta au descoperit ca soia modificata genetic pentru a contine proteine de la o nuca din Brazilia poate provoca reactii alergice la persoanele sensibile la nuci. Este de mirare faptul ca in acest moment esti un numar tot mai mare de copii cu alergii la arahide?

GMO este asociat cu mai multe boli cronice precum glifosatul, tulburari gastrointestinale, obezitate, diabet, boli de inima, depresie, autism, infertilitate, cancer si boala Alzheimer.

Iata cateva dintre aceste alimente:

LAPTELE

O cincime din vacile de lapte din Statele Unite au primit hormone de crestere pentru a se dezvolta mai repede si a da randament. Acesti hormone pot fi gasiti in laptele produs de aceste vaci, care, odata consumati, actioneaza in coprul uman.

PORUMBUL

Cea mai mare parte din porumbul cultivat in SUA este destinat consumului uman. Porumbul GM are o legatura stransa cu problemele de sanatate.

SOIA

Soia este, de asemenea, modificata genetic pentru a rezista la erbicide. Produsele din soia includ faina de soia, tofu, suc de soia, ulei de soia si alte produse precum cele de patiserie, facute in cuptor si uleiul comestibil.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos