Acasă Life Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze. Anamaria Prodan face scandal și se ține...

Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze. Anamaria Prodan face scandal și se ține cu dinții de el

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar fi la un pas de separare, însă cei doi oferă informații contradictorii presei.

După ce Reghe a spus pentru Fanatik.ro că divorțează, impresara a afirmat că familia lor este mai unită ca niciodată.

“Da, e adevărat, divortăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru Fanatik.

În ultimii ani au existat în repetate rânduri informații legate de o despărțire a impresarei de soțul ei, însă niciodată nu s-au confirmat.

Anamaria Prodan Reghecampf (48 de ani) a oferit primele declarații, după ce soțul ei, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează.

„Nu m-a deranjat ce a spus el. La noi, în familie, toată lumea se iubește ca pe Dumnezeu. Soțul meu e nr 1, familia mea e nr. 1. Nu mă interesează ce se scrie. Eu nu exclud niciodată nimic, dar în momentul ăsta, familia Prodan Reghecampf e prea puternică ca să facă jocurile altora”, a spus Anamaria la Digisport.

”Și dacă familia asta divorțează, tot împreună o să fim și tot puternici o sa fim. Eu, Anamaria Prodan nu divortez, e ok? În rest, voi îl știți pe Laur că vorbește vreodată? Întrebați-l pe el. Acum e plecat din țară, dar când se va întoarce îl puteți întreba”, a mai spus ea.