Acasă Timp liber Auto Lamborghini Perdigon Concept: Sa fie oare declaratie de RAZBOI contra Bugatti Veyron,...

Lamborghini Perdigon Concept: Sa fie oare declaratie de RAZBOI contra Bugatti Veyron, Pagani Huayra sau McLaren MP4-12C?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

Modelele Lamborghini au reprezentat mereu o sursa de inspiratie pentru designeri, acestia venind cu studii de design in care au incercat sa imbine elementele vizuale clasice ale constructorului italian cu propriul lor stil unic.

Este si cazul lui Ondrej Jirec, student in ultimul an la sectia Transport Design din cadrul Art Center College of Design din Pasadena, California.

Acesta a realizat un studiu de design inspirat de muchiile avioanelor de vanatoare si avand la baza exoticul model Gallardo al celor de la Lamborghini.

Intitulata Lamborghini Perdigon, creatia studentului se remarca prin unghiurile ascutite si suprafetele poligonale specifice avioanelor de lupta contemporane.

Un element inedit este priza de aer foarte mare situata chiar sub nivelul parbrizului, care sugereaza o putere enorma a motorului. Sa fie aceasta o declaratie de razboi contra altor supercar-uri precum Bugatti Veyron, Pagani Huayra sau McLaren MP4-12C?