Acasă Life Monden Lady Gaga şi-a anulat concertul din Indonezia

Lady Gaga şi-a anulat concertul din Indonezia

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Excentrica interpretă Lady Gaga şi-a anulat concertul pe care trebuia să îl susţină în Indonezia. Asta după ce mai multe grupări islamiste au protestat faţă de organizarea acestui eveniment, iar cântăreaţa ar fi primit chiar şi ameninţări.

Organizatorii concertului din Indonezia au declarat că decizia de a îl anula a fost luată de interpretă şi de echipa sa. Totodată, ei au adăugat că nimeni nu a interzis evenimentul.

„Echipa interpretei a hotărât să anuleze concertul din motive de securitate personală. Spectacolul nu a fost interzis. Este vorba despre decizia cântăreţei Lady Gaga, care îşi face griji pentru siguranţa ei”

a declarat Indonesia Concert Promoter, Michael Rusli.

După cum au anunţat organizatorii, au fost vândute peste 50.000 de bilete pentru concertul care trebuia să aibă loc pe 3 iunie. Fanii îşi vor primi banii înapoi. Aceştia s-au declarat dezamăgiţi de decizia interpretei.

„Sunt foarte dezamăgit. Eram atât de încântat, mi-am cumpărat şi bilet!

menţionează un spectator.

Grupările islamiste din Indonezia au organizat mai multe proteste faţă de organizarea spectacolului interpretei Lady Gaga în ţara lor, pe motiv că artista ar fi prea vulgară. Indonezia are cea mai mare populaţie de musulmani din lume.

Nu este prima oară când Lady Gaga se confruntă cu probleme de acest gen. Concertul ei din Coreea de Sud a fost un eveniment doar pentru adulţi, iar în Filipine, grupările creştine au acuzat-o de blasfemie. Lady Gaga a început turneul mondial „The Born This Way Ball” în aprilie.

În lista artistei nu se regăseşte Moldova, dar fanii din ţara noastră pot merge la Bucureşti, unde interpreta va cânta pe 16 august, la Naţional Arena, eveniment organizat de Emagic, iar biletele se pot cumpăra de pe: www.myticket.ro şi din reţeaua Diverta.