Acasă Life Monden Lady Gaga: Goala in reclama noului parfum

Lady Gaga: Goala in reclama noului parfum

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In urma cu ceva timp, Lady Gaga a avut de suferit in urma unui post pe Twitter care dezvaluia lansarea noului parfum, insa de atunci, cantareata s-a invatat minte si numai ea poate sa „arunce” in mediul online noutati precum este afisul pentru cel mai recent parfum.

De cand cu patania de mai sus, regina muzicii pop a lasat in urma incidentul si a fost singura responsabila pentru strategia de lansare a parfumului „Fame – The first ever black eau de perfume”, adica ea a fost cea care inainte de lansarea oficiala a postat „teasere” cu notele din care este alcatuit parfumul, fotografii cu sticla si cel mai recent, reclama de mai sus.

Afisul pentru parfumul negru „Fame” a fost facut de Steven Klein si ne prezinta o Lady Gaga sexy si senzuala, provocand barbatii cu mini variante ale lor care incearca sa ii escaladeze trupul gol.

“Fame” urmeaza sa fie lansat in septembrie 2012 si a fost creat diferit: el nu s-a alcatuit pe straturi, ci toate aromele au fost amestecate in acelasi timp.

Cantareata si-a dorit ca esenta sa aiba trei parti: una intunecata prin prezenta florii otravitoare Belladonna si tamaie, una senzuala si una lejera, care au fost posibile prin miere, sofran, caise, iasomie si orhidee.

La numai 26 de ani, Lady Gaga intra in istorie cu cele mai spectaculoase show-uri, cu muzica care a urcat-o in topul Forbes cu cele mai bine platite celebritati sub 30 de ani, dar mai ales pentru stilul sau vestimentar.

Presedintele label-ului Coty a spus despre aceasta colaborare:

„Este un artist mereu nemultumit de prezent – are un fel al ei care provoaca oamenii sa faca ceva in plus, ceva diferit. Are propriile idei si de cele mai multe ori sunt interesante si provocatoare, mereu se intreaba daca se poate face ceva mai mult.”

Intr-un interviu recent, Gaga a spus:

„Faima este o iluzie – daca o vrei cu adevarat, oricine o poate avea. (Parfumul) Este negru precum sufletul faimei, dar devine invizibil in aer.”