Acasă Life Monden Lady Gaga a fost data in judecata de un producator de papusi!

Lady Gaga a fost data in judecata de un producator de papusi!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lady Gaga si propria echipa manageriala, au fost dati in judecata de o firma producatoare de papusi, solicitandu-le daune de 10 milioane de dolari asta din cauza amanarii lansarii pe piata a unei papusi care ii seamana.

Cantareata americana a fost acuzata de compania MGA Entertainment ca a cerut in mod nejustificat scoaterea unui cip vocal dintr-o papusa care ii seamana, ceea ce inseamna ca mult asteptata lansare pe piata a papusii respective, programata de Craciun, nu va putea avea loc, informeaza contactmusic.com.

Compania sustine ca Lady Gaga a actionat cu rea credinta, intrucat doreste sa amane lansarea papusii pana cand noul ei album si noul ei parfum vor ajunge in magazine, in anul 2013.

Potrivit New York Daily News, reprezentantii MGA Entertainment au spus ca artista americana si managerii ei „au decis amanari deliberate pe plan international” pentru aceasta papusa, despre care se spune ca Lady Gaga si-o doreste cu un cap detasabil si un chip de fotomodel.

Purtatoarea de cuvant a artistei americane a spus ca aceasta va lupta in instanta si va castiga procesul cu compania MGA Entertainment.

Pe langa daunele financiare solicitate, compania producatoare a cerut justitiei americane sa ii acorde dreptul de a distribui papusa Lady Gaga in forma ei actuala.