Acasă Stirile zilei La doar trei ani un copil sirian a cutremurat lumea cu ULTIMELE...

La doar trei ani un copil sirian a cutremurat lumea cu ULTIMELE SALE CUVINTE inainte sa moara! Nu ai vrea sa le auzi niciodata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cei mai mari criminali ai lumii sunt foarte greu de identificat si de multe ori imposibil de pedepsit, acestia fiind vinovati de razboaiele care au luat mii de vieti de-a lungul timpului.

Ei sunt repsonsabilii mortilor a mii de copii ce abia descopereau minunea vietii si frumusetea lumii in care s-au nascut.

Dusmaniile a doua sau mai multe popoare, setea lor de razbunare si lacomia inerenta a dus la suferinta unui copil sirian de numai 3 anisori. Imaginea sa din spital, cu fata sa acoperita de sange si lacrimi fierbinti, a facut inconjurul Internetului. Aceasta a fost prima si ultima data cand l-am vazut pe baietel, el murind la scurt timp dupa realizarea fotografiei.

In descrierea imaginii apar cuvintele pe care nu ai vrea sa le auzi niciodata, acelea pe care acest suflet le-a spus inainte sa plece in lumea celor drepti:

„O sa-i spun lui Dumnezeu totul”.

Cazul sau tragic nu e singular. Peste 1 milion de sirieni traiesc acum in tabere de refugiati, iar mai multi si-au pierdut viata in aceastra infruntare absurda.

Sursa: euforia.tv

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos