După o mişcare de contestare fără precedent de la sosirea sa la putere în 1999 şi o opoziţie care se teme de înăsprirea regimului, pentru un al treilea mandat prezidenţial, liderul rus Vladimir Putin revine luni la putere.

Potrivit imaginilor difuzate de televiziuni, ceremonia de învestire a lui Vladimir Putin la preşedinţia Rusiei a început la Kremlin, în jurul orei 7.30 GMT (10:30, ora României).

La patru ani după ce a fost nevoit să renunţe la acest post pentru a fi prim-ministru, Vladimir Putin a depus jurământul pe Constituţia rusă, redevenind astfel preşedintele Rusiei.

Acesta a afirmat:

„Jur, în calitate de preşedinte al Federaţiei Ruse, să respect drepturile şi libertăţile poporului şi ale cetăţeanului.”

Andreea Mușatescu

1 COMENTARIU

  1. Si eu il am descarcat de cvtaea zile si nu am apucat sa-l vad, asta din cauza serialului True Blood pe care-l vizionez in momentul de fata (mai am cvtaea episoade).Sunt convins ca filmul este unul foarte bun pentru ca Jason Statham este actorul meu preferat si are numai filme bune!Dupa ce vad filmul revin cu o parere mai amanuntita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.