Acasă Stirile zilei Klaus Iohannis este categoric: „Cu siguranta vor fi alegeri anticipate”

Klaus Iohannis este categoric: „Cu siguranta vor fi alegeri anticipate”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Alegerile anticipate vor avea loc cu siguranta, a dat asigurari presedintele Klaus Iohannis in cadrul intalnirii de miercuri cu liderii PNL, anunta surse din conducerea PNL citate Adevarul. Seful statului a mentionat ca Guvernul Orban 2 trebuie respins de Parlament pana pe 15 martie.

In discutia purtata la Vila Lac, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis liderilor PNL ca, in ciuda opozitiei PSD, se va ajunge la alegeri anticipate.

Miercuri, CEX-ul PSD a decis boicotarea sedintei de luni pentru investirea Guvernului Orban 2, pe motiv ca asteapta mai intai verdictul CCR.

In cazul in care Guvernul Orban 2 va fi respins, presedintele il va desemna tot pe Ludovic Orban pemier, cu certitudine. Numai ca PNL va opera cateva modificari in echipa de ministri a Guvernului Orban 3, sustin sursele citate.

”In final, Iohannis ne-a spus ca tot noi vom fi la guvernare in urmatorii patru ani, chiar daca PSD va bloca alegerile anticipate“, sustin sursele citate.

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri seara, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis ca „vor fi alegeri anticipate”.

„Vor fi alegeri anticipate, cum sa renuntam la un obiectiv fundamental pentru Romania? Faptul ca Parlamentul respinge pe banda rulanta acte normative care aduc lucruri bune pentru romani este un argument in plus pentru dizolvarea Parlamentului”, a declarat Orban.