Klaus Iohannis a aprins o lumanare in memoria victimelor de la Colectiv! „Nu vreau si nu pot sa uit ce s-a intamplat”

Presedintele si-a schimbat miercuri dimineata fotografia de coperta de pe pagina sa de Facebook cu numele si anii celor care au murit in incendiul care a avut loc pe 30 octombrie la clubul Colectiv.
Loading...

„Am fost in aceasta dimineata, din nou, la locul tragediei de la clubul Colectiv. S-au implinit 40 de zile de la drama din acea noapte. Nu vreau si nu pot sa uit ce s-a intamplat. Vreau in schimb ca, in anii ce vin, in paralel cu comemorarea victimelor si cu grija pentru supravietuitori si familiile lor, sa indreptam impreuna ceea ce nu functioneaza corect in societatea noastra, pentru a nu se mai repeta o asemenea tragedie. Sa ne rugam cu totii pentru cei disparuti! Fie ca amintirea victimelor sa ramana vesnica in inimile noastre!”, a scris seful statului pe pagina sa de Facebook.

In urma tragediei din clubul bucurestean, 60 de persoane au murit. In unitatile medicale din Bucuresti mai sunt internate 24 de victime ale incendiului, dintre care 3 pacienti in stare critica si 21 in stare stabila. 28 de persoane ranite sunt internate in unitatile medicale din strainatate, potrivit Ministerului Sanatatii.

Loading...
spre