Acasă Stirile zilei Kira Hagi a fost desemnata „Cea mai buna actrita” in America la...

Kira Hagi a fost desemnata „Cea mai buna actrita” in America la Actors Awards!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Kira Hagi, fiica „Regelui“ Gheorghe Hagi, a fost desemnata „Cea mai buna actrita“ la Actors Awards, o competitie internationala care recompenseaza actorii de pretutindeni. Competitia Actors Awards ofera recunoastere in fiecare luna actorilor de pe plan international, care joaca in filme de lung metraj si de scurt metraj, in productii independente sau in seriale TV si online. Kira, o tanara aspiranta la Hollywood, a fost remarcata pentru rolul din productia americana „Fragile“.

Ea a fost rasplatita cu titlul de „Cea mai buna actrita“ pe decembrie 2017 la Actors Awards, o competitie ce o poate propulsa in atentia producatorilor. „Eu in drum spre Oscar…“, a comentat Kira Hagi pe pagina sa de Facebook.

„Acest scurtmetraj rezuma finalul celor trei ani la scoala de film si sarbatoreste inceperea unui nou capitol al vietii mele. Vreau sa multumesc intregii mele echipe, care m-a sustinut in realizarea acestui proiect. De asemenea, vreau sa multumesc Los Angeles Film Awards pentru vestile minunate primite”, a scris Kira Hagi pe pagina ei de Facebook.

Kira Hagi a primit doua premii – mentiune de onoare pentru „cel mai bun scurtmetraj indie” si cel de interpretare („inspiring woman in a film”).

„Felicitari romancei Kira Hagi, pentru succesul in lumea filmului american, la LA Film Awards”, a scris Ambasada Statelor Unite la Bucuresti pe pagina de Facebook.

„Suntem incantati sa anuntam finalistii lunii decembrie 2017“, a comunicat Actors Awards la 9 ianuarie. Acestia sunt: Ashley Tabatabai – Falsified (Marea Britanie), Noah Howald – About Patience (Switzerland), Kira Hagi – Fragile (SUA), Brian Quintero – Narcissistic (Canada), Carlos Antonio Leon – Ann (SUA), Bryan Larkin – Dead End (Hong Kong, Marea Britanie). „Foarte interesanta prestatia acestei tinere si talentate actrite. Kira a oferit o performanta extraordinara intr-un provocator spectacol one-man show. A fost o placere sa o urmaresc. Felicitari!“, a transmis Jean Vincentelli, actorul francez care este presedintele juriului Actors Awards.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos