Acasă Utile Jobs King.com face angajari in Romania! Vezi lista joburilor!

King.com face angajari in Romania! Vezi lista joburilor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

King.com, cel mai mare site de jocuri de indemanare gratuite din lume si al doilea cel mai mare dezvoltator de jocuri pentru Facebook, face angajari in Romania, in aceasta perioada. E vorba de compania care a creat Candy Crush Saga care e cel mai jucat joc de pe Facebook.

King.com are birouri in Bucuresti, Londra, Hamburg, Stockholm, Malmo (in Suedia), Barcelona si San Francisco.

Lista locurilor de munca la King.com in Romania! Detalii AICI!

King.com angajeaza pe postul de business manager in Bucuresti.

Candidatul potrivit pentru acest post e pasionat de internet, de social media si de jocuri online, precum Angry Birds si Yatzy, poate face si interpreta analize statistice despre business-ul king.com, vorbeste fluent limba engleza, e un excelent comunicator si a mai lucrat in industria jocurilor.

King.com angajeaza in Bucuresti si pe postul de dezvoltator Java.

Te califici pentru acest loc de munca daca ai cunostinte de HTML, Javascript, Bash, CSS, TDD, UNIX, ai experienta solida de lucru cu Java, JSP, cu baze de date si dezvoltare web. Nu in ultimul rand, candidatul potrivit pentru acest post e pasionat de jocuri online.

King.com recruteaza in aceasta perioada pe postul de C++ game developer in Bucuresti.

Esti eligibil pentru acest post daca ai cunostinte excelente de C++, ai experienta de lucru cu OpenGL, D3D, ai mai lucrat in industria jocurilor, ai experienta de lucru cu Android, iOS.

King.com mai angajeaza si pe postul de dezvoltator de jocuri in Bucuresti.

Candidatul potrivit pentru acest loc de munca are experinta de lucru cu HTTP, Json, JavaScript si are cunostinte temeinice de C++ sau de ActionScript3.

King.com recruteaza pe postul de game designer in Capitala.

Daca vrei sa lucrezi pe postul de graphic designer la King.com in Bucuresti trebuie sa ai cunostinte solide de Photoshop, Flash si Illustrator, cunostinte excelente de engleza si experienta sau studii relevante pentru pozitia pentru care aplici.

King.com mai recruteaza pe postul de QA analyst-mobile tot in Bucuresti.

Candidatul vanat de angajatori pentru acest post are experienta de lucru cu Apple, Android, Java, cu Jira, Hansoft, Excel si Outlook, are cel putin un an experienta in domeniu si vorbeste fluent limba engleza.

King.com angajeaza pe postul de QA manager in Bucuresti. Te califici pentru acest post daca ai cunostinte avansate de engleza, ai absolvit o facultate si ai trei-patru ani experienta intr-un domeniu apropiat de cel pentru care aplici.

2 iunie e ultima zi de primire a CV-urilor pentru toate aceste locuri de munca.

Sursa: economica.net