Teodora Maftei, una dintre tinerele ranite in incendiul din Clubul Colectiv a decedat luni la o clinica din Israel unde a fost transferata de autoritati in cursul saptamanii trecute. Fotoreporterul Teodora Maftei este a 46-a victima in urma tragicului eveniment, dar ea lasa in urma ei o lume minunata surprinsa in imagini si nu va ramane o cifra in statistici. Fratele jurnalistei „implora” oamenii sa zambeasca, sa se bucure de tot ce au si sa faca lucruri noi.

 

Dupa incendiul din clubul Colectiv, Teodora Maftei (36 de ani), editor la Pro TV, a fost internata la Spitalul de Arsi din Capitala, in stare critica, cu arsuri pe mare suprafata din corp si cu arsuri de cai respiratorii.

In 4 noiembrie, Teodora Maftei a fost transferata la Spitalul Hadassah Medical Center din Ierusalim, conform Intermedicas.

Pasionata de fotografie, Teodora Maftei, in varsta de 36 de ani, editor la Pro TV, se pregatea inainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expozitii personale, intitulata „London Unedited – a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei”, al carei vernisaj era programat pentru 2 noiembrie.

La dorinta familiei Teodorei Maftei, organizatorii expozitiei acesteia au decis ca evenimentul sa se desfasoare conform programarii initiale, la eveniment participand sute de persoane. Expozitia a cuprins 23 de fotografii, instantanee urbane si portrete realizate in Londra, in luna august. Reporter, redactor, fotograf si blogger, Teodora Maftei a cutreierat lumea-n lung si-n lat, surprinzand unele dintre cele mai frumoase imagini, o parte dintre acestea fiind publicate pe site-ul sau, teo.photography, informeaza Pro TV, citat de mediafax.

Pana la incendiul din clubul Colectiv, printre ale carui victime se numara, Teodora Maftei a fost operata de sapte ori, din care de trei ori pe creier. Tanara suferea de chist arahnoidian de fosa posterioara, o acumulare de lichid aflata pe creierul mic, inspre ceafa, care nu poate fi eliminat si este asociat cu hipertensiunea intracraniana. Din cauza aceasta, Teodora a avut si o tromboza venoasa (i s-au spart doua vene pe creier) si a facut o criza de epilepsie.

Numarul persoanelor decedate in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns astfel la 46. In spitalele din Capitala mai sunt internate, luni, 83 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care 15 sunt in stare critica, sase in stare grava si 61 sunt stabilizati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.