Acasă Life Monden Julio Iglesias a facut show la Beijing!

Julio Iglesias a facut show la Beijing!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Julio Iglesias este extrem de apreciat in China, desi au trecut doua decenii de la primul sau concert in aceasta tara.

Duminica, renumitul interpret a cantat in fata a doua mii de persoane reunite la Centrul Expozitional din Beijing. Publicul, care a fredonat cu artistul unele dintre cele mai cunoscute melodii din repertoriul acestuia, a fost cucerit de Julio Iglesias inca din primele momente, in care el a spus ca inima si sentimentele sale sunt alaturi de cei care au suferit de pe urma puternicului cutremur de sambata din provincia Sichuan.

Spre deosebire concertul de la Shanghai, cand a avut unele probleme cu vocea, la cele care au urmat, de la Schenzen si Beijing, artistul a fost la inaltime. El a cantat in spaniola, engleza, franceza si italiana, dar nu si in limba mandarina, asa cum facuse in urma cu 20 de ani.

Prestatia de la Beijing a fost un dublu succes pentru Julio Iglesias intrucat a reprezentat, pe de o parte, revenirea intr-o ‘tara foarte iubita’ – in care a locuit cu prima sa sotie in anii 70 -, precum si ‘finalizarea cu succes’ a turneului efectuat in aceasta tara asiatica. Dupa cele trei spectacole din China, Julio Iglesias va pleca in Singapore si Taiwan si apoi se va indrepta catre Spania, punand punct final unui amplu turneu prin intreaga lume in care si-a promovat cel mai recent disc, ‘Julio Iglesias, 1′. Cu peste 300 de milioane de discuri vandute, cantaretul spaniol a primit, in luna aprilie, premiul Guiness al artistului latin cu cele mai mari vanzari din lume, distinctie ce i-a fost inmanata la Beijing, unde a fost aplaudat drept interpretul latin cu cel mai mare succes in China.

Sursa: libertatea.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos