Acasă Life Monden Julie Mayaya a castigat VOCEA ROMANIEI! VIDEO

Julie Mayaya a castigat VOCEA ROMANIEI! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Julie Mayaya a castigat show-ul „VOCEA ROMANIEI”, invingandu-I pe cei patru concurenti ramasi in lupta, Cristi Nistor, Vizi Imre, Julie Mayaya si Tibi Scobiola.

Marea finala in care s-au luptat Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola si Vizi Imre a avut toate ingredientele unui concert senzational. Elevii lui Horia Brenciu, Loredana, Smiley si Marius Moga au cucerit scena si s-au luptat sa demonstreze publicului ca merita titlul de „Vocea Romaniei”.

Dupa o finala incendiara in care cei patru finalisti s-au prezentat admirabil, in urma voturilor publicului, Julie Mayaya a fost castigatoarea trofeului „Vocea Romaniei” si al marelui premiu, in valoare de 100.000 de euro. Ea va avea pe piata si un album lansat de Universal Music Romania.

Dupa anuntarea castigatoarei Julie Mayaya, antrenorul ei, Horia Brenciu, a inceput sa planga.

„E cel mai frumos cadou de Craciun pe care puteau sa mi-l faca telespectatorii. Ceea ce mi s-a intamplat astazi este minunat. Victoria acestei fete este formidabila. ‘Vocea Romaniei’ este de departe cel mai competitiv concurs. Toti sunt ‘Vocile Romaniei’ si merita aplauzele noastre”, a spus, printre lacrimi, Horia Brenciu.

Sursa: mediafax.ro