Judecatoarea Aspazia Cojocaru amenintata cu suspendarea chiar inainte de votul legat de suspendarea lui Basescu – Cap Limpede

Judecatoarea Aspazia Cojocaru amenintata cu suspendarea chiar inainte de votul legat de suspendarea lui Basescu

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Judecatoarea Aspazia Cojocaru a fost amenintata – inainte de discutiile de vineri pe suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu – cu privire la votul pe care urmeaza sa-l dea.

„Curtea Constitutionala isi exprima grava ingrijorare in legatura cu faptul ca doamna judecator Aspazia Cojocaru a fost amenintata inainte de inceperea dezbaterilor asupra avizului de suspendare din functie a presedintelui Romaniei, cu privire la votul pe care urmeaza sa-l dea”, informeaza Biroul de presa al CC.

Judecatorii Curtii Constitutionale, carora li s-a solicitat de catre Parlament avizul asupra cererii de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu, s-au intrunit, vineri dimineata, in sedinta.

Plenul reunit al Parlamentului a votat, joi, ca avizul consultativ al Curtii Constitutionale privind cererea de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu sa fie transmis Parlamentului pana vineri, la ora 12.00. Sedinta Curtii Constitutionale nu este publica.

Loading...

 


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close