O judecatoare de la Curtea de Apel Craiova a fost ridicata de procurorii anticoruptie, miercuri, si adusa la sediul central al DNA, pentru a fi audiata in legatura cu infractiuni de santaj si coruptie sexuala, au declarat surse judiciare. Potrivit surselor citate, magistratul este Carmen Mladen, de la Sectia comerciala a Curtii de Apel Craiova.

Sotul acesteia, Radu Mladen est profesor universitar, iar salariul acestuia este unul modest. Cu toate acestea judecatoarea a dobandit conturi si imobile impresionante. Carmen Mladen intretinea raporturi sexuale cu diversi oameni de afaceri sau instariti, despre care avea cunostinta ca sunt casatoriti, au mai spus aceleasi surse.

 

Dupa consumarea raporturilor sexuale, judecatoarea le pretindea acestora sume de bani sau foloase, pentru a nu divulga detalii de natura sa afecteze casniciile respectivelor persoane.

Judecatoarea ar fi pretins sume mari in valuta, mai spun sursele citate. In ultimul caz, la care procurorii DNA au si intervenit, ar fi fost vorba despre 5.000 de euro pretinsi de la un lichidator judiciar pentru a nu dezvalui amanunte din relatia lor extraconjugala.

Carmen Mladen este audiata de procurorii anticoruptie, urmand ca acestia sa decida daca o retin sau daca o vor cerceta in libertate, cu interdictie.

Ea va fi prezentata, joi, Curtii de Apel Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, au mai spus aceleasi surse.

In legatura cu acest caz, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a dat publicitatii urmatorul comunicat:

„In baza art. 42 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, raportat la art. 95 alin. (1) lit. a )din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a incuviintat azi, 13.06.2012, retinerea si arestarea preventiva judecatoarei Mladen Elena Carmen din cadrul Curtii de Apel Craiova-Sectia a II a civila.

Solicitarea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a fost prezentata Sectiei pentru judecatori a CSM de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie /Unitatea Centrala, pentru presupuse fapte de santaj”.

 Vezi ce avere are judecatoarea Carmen Mladen!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.